Vintersport för barn

Den första snöflingan från himlen sprider glädje och markerar den officiella öppningen av den underbara vintersportsäsongen. Barn älskar fysiska aktiviteter i den rena orörda snön och gillar ha  färgglada kläder.

Vintersport för barn har flera fördelar. Både skidor eller snowboard har många fördelar -en instinktiv balans samt fördelning av kroppsvikt när barn kommer i kontakt med snöytan, så att de får koordinera rörelserna. För att hantera släden ska barn ha en rätt kroppsposition, ska använda  orientering i rymden och riktningen, genom att jonglera samtidigt med nedstigningshastigheten.

Balans, finhet och uppmärksamhet vid upprätthållandet av positionen på isytan är nödvändiga för barn som är skickliga i  skridskoåkning . När det gäller ishockey kommer barnen att lära sig vad konkurrensen betyder och kommer att träna koordinering och snabbhet.  Olika vintersporter som utövas av barn gör att  flexibilitet, förtroende, framgång och andra känslor lyfter barnens styrkor.

Dessutom kommer barnen att bli på gott humör ! De kommer att få nya vänner, att umgås och att bli bättre bekanta med andra barn som har samma intresse.

En dag på skidbacken är en anledning till oöverträffad glädje för barn.  En lämplig barnutrustning för en sådan dag skall garantera att dina barn ska ha kul. Barn kommer inte att bli utsatta för kyla. Utrustningen börjar med antigen en body eller en långärmad blus och bomullsbyxor. Sedan lämpliga barnkläder för skidbacken: vattentäta  overaller och regnjacka som är speciella för skidåkning , ski kostymen –jacka och byxor- eller snowboarddräkten. I utrustningen ingår  skyddshjälm , vattentäta handskar samt pjäxor eller  snowboard stövlar.

Det finns flera alternativ för barnkläder som är lämpliga för att åka släde och de flesta fokuserar på  rörlighet och vattentätning . För skridskoåkning satsar barnen på varma kläder men som tillåter stora och flexibla rörelser. Under den „officiella” ishockey kostymen kommer barnen att ha varma kläder. Vinterperioden är en  stor glädje för barn och barnens leende pryder den oändliga snön ! Vi önskar dig att njuta av dessa underbara ögonblick med barnen, precis som de gör!

Previous Post
Next Post

Leave a Reply