Vi och Naturen

Ditt första möte med Naturen. Första mötet mellan Naturen och dina barn. Kommer du ihåg?  Hur skulle du beskriva dem? Vilka känslor hade du i dessa ögonblick? Vilka former från Naturen gjorde starkare intryck på Dig?

Naturen omger oss, omfamnar oss varmt med sina varma armar, gör oss lyckliga vart vi är. Den ger oss chansen att upptäcka livets väsen och vägen till utveckling. Naturen laddar oss med energi och med generositet, stöder vår levande och jordiska upplevelse genom att ge oss mat, ren luft, vatten, livsmiljöer, skogar, öknar, berg, breda slätter , korn, variation och mångfald av flora och fauna. Naturen bryr sig om oss, människor,  som under de senaste årtiondena har börjat förstöra allt större delar av denna värld, en integrerad del av Naturens balans.

Bland de första orden hos spädbarn är ”kvack”, ”mjau”, ”mu mu”, ”beee beee”, härmande av de ljud djur gör och som finns i Naturen. Den mänskliga anslutningen till Naturen kan inte avbrytas, Naturen är en del av oss sedan födseln. Vid val av material för ett nytt sortiment av kläder söker iELM experterna  modeller som är inspirerade av Naturen, modeller för att stärka denna unika samband mellan de små och Naturen som redan finns när barnet föddes.

När de växer upp kommer barnen att komma närmare miljön, att vårda och älska djuren, att vattna växterna och ge dem omsorg och kärlek, kommer att njuta av utomhus spel. De kommer bli glatt överraskade att se vilda hästar eller små kor och  får på betesmarken, de kommer att vilja bada  fötterna i fjällvattnet och att vilja stanna i ängen i skogen bland mångfärgade blommor, de kommer att lyssna på vinden och tröstas av havsbrisen. Eftersom det är naturligt och barnen är intuitiva.Under barndomen och bortom kommer barnen att känna och bli fascinerade a v så många aspekter av Naturen  och vi på iELM tänkte att det skulle vara roligt för dem att använda modeller från den naturliga miljön på deras favorita kläder , modeller från  djurriket, från växtvärlden eller från mikrokosmos.Varje litet barn kommer att ha egna luster och preferenser: många barn lockas av undervattenslivet eller av havsdäggdjur och andra gillar savanndjur eller vilda djur. IELM önskar att alla barn i denna jord ska aldrig upphöra drömma om att vara vackra, kreativa och fantasifulla, så det finns gott om  Paisley mönster med modeller om Naturen. Vi får uppmuntra våra barn att aldrig bryta den magiska unionen, magin och kärleken mellan dem och Naturen! Det är vägen för en balanserad framtid!

Previous Post
Next Post

Leave a Reply