Vävd med passion

Oavsett om man gillar det eller inte, lever mänskligheten idag märkliga tider – tider med snabba förändringar och stora förvandlingar, inom instabila miljöer, med hög komplexitet och tvetydighet (allmänt känd och kallad för VUCA). Vi har lärt  att anpassa oss, att bli mer och mer flexibla för att kunna följa detta snabba livsflöde.  Och naturligtvis har vi utvecklat olika typer av värdefulla ”hjälpare” för att stödja oss på vår väg, och vi fortsätter kontinuerligt med små eller stora förbättringar som ger ännu mer ljus för i vår väg.

Människan står inför en sådan enorm framsteg, vars accelererade rytm är nästan överväldigande, i alla riktningar – vetenskap, teknik, hälsa, psykologi, barnomsorg, arkitektur, sociala frågor, för att bara nämna några. Hur var detta till och med möjligt, för att börja med? Det är enkelt: hemligheten är passionerade människor som  tillägnar sig helt det de älskar och tror på.

credits: futureoriented.eu

Man brukar säga att, “övning ger färdighet”,och detta är verkligen sant. När vi gör vad vi älskar att göra, blir vi bättre på det, vi utvecklar nya förmågor, vi förvärvar nya färdigheter, och vi ser vackra resultat och vår passion blir större och skapar ännu mer värdefulla insikter.

Vilka inspirerade människor skapar användbara maskiner? Människornas talang och expertis. Och även nuförtiden, ett utvecklat programvara och en exakt utrustning som programmeras att felfritt hantera komplexa uppgifter skulle helt enkelt leverera perfekta resultat. Men slutförandet -den övergripande strategin, den schematiska designen, visionen , de skarpa idéerna, den levande hängivenheten, revolutionen, talangen, drömmarna, de starka instinktiva besluten tillhör människorna.När vi först öppnade dörrarna till IELM bestämde vi oss för att titta exakt på människor med talang och expertis, som projekterar passion i  allt de gör, – och vi hittade dem, i en liten stad nära Bukarest, i Rumänien som är ett  charmigt land. Utan tvekan var en tech-utrustning av de senaste generationerna på vår lista. När vi har utrustat våra team med högteknologiska instrument ,släppte vi ut deras kreativitet och engagemang för hårt men mycket givande arbete. På IELM tror vi starkt på begåvade händer som väver underbara kläder, och på intelligenta, passionerade sinnen som skapar otroliga idéer. Vi är lyckliga, inne i vår lilla eleganta fabrik, vi har gott om båda! Föreställ dig varje ändlig produkt,  vi tar hand om dem från början till slut och  utbildade och dedikerade människor  siktar på att ge ett glatt leende på kundernas nöjda ansikte.

För oss är utvecklingen den verkliga saken; och utvecklingen leds av människor som är villiga och glada att göra sin tid, passion och hängivenhet tillgänglig och värdig för hela mänskligheten.

TIDIGARE INLÄGG
NÄSTA INLÄGG

Produkter

LÄMNA ETT SVAR

Följ oss på instagram