Vår populäraste Softshell

Alla varumärke har produkter som åtnjuter mer eller mindre popularitet bland kunderna och bland dem som skapar och ger liv åt dem. När det gäller iELM är softshell overaller de första i våra preferenser: barn älskar dem, föräldrarna är förtjusta, och vi strålar av glädje när vi ser en vänlig, färgstark och användbar ändlig produkt.

Eftersom den är en så populär produkt vill vi idag fokusera på anvisningen för användning och underhåll av utomhuskläder för barn som tillverkas av softshell.

Softshell overall, barnkläder

 

Denna typ av material uppträdde någon gång i 2000 som svar på behovet av att ha ett mellanlager mellan fleece (mjukt, fluffigt och varmt material som inte skyddar mot dåligt väder) och hardshell (erbjuder totalt skydd mot dåligt väder men är styv). Softshell passar perfekt för intensiv verksamhet i kallt väder, aktiviteter som kräver hög rörelsefrihet. Inbilla dig att softshell är en fleece, som har behandlats med en vattenavvisande substans och som har ett anti-vindmembran.

Visste du att ?… Vatten-kolonnen” hjälper oss att mäta graden av genomsläpplighet av en produkt; markeringen ”maximum vapour permeability” mäter andningsnivån på produkten. Ju högre de två siffrorna av denna markering är, desto högre blir de egenskaper som nämns ovan. Till exempel, om vi har mellan 6000 mm och 10000 mm i vatten-kolonnen, får vi använda denna produkt vid lätt regn och måttlig snö. Med 20000 (och över) mm i vatten-kolonnen, får vi använda den vid kraftig regn och riklig våt snö. Den typ av softshell vi använder hos iELM har en hög grad av vattentäthet (10.000 mm vattenkolonn) och ger både vindskydd men också en mycket god andningsförmåga.

För utomhus barnkläder har vi valt ett softshell-material med en struktur som liknar ett 3-lagers laminat: det finns ett tunt membran mellan tyget och beklädnaden– beläggningslager. Den externa ytan är jämn och resistent mot nötning och beklädnaden (tillverkat av fleece) är mjuk och möjliggör avlägsnandet av fuktigheten.

Softshellmaterial

 

Softshelltyget från iELM-overaller erbjuder stor komfort, eftersom materialet är mycket flexibelt och med hög sträckkapacitet och mjuk adherens.

Ingen farlig kemikalie används för behandling av softshell textilier vid tillverkning av olika iELM. produkter . För oss är säkerheten av våra kunders barn en prioritet!

Denna typ av material är 100% mikro-polyester. Vi rekommenderar att det ska tvättas vid 40 ° C. Det är inte nödvändigt att använda sköljmedel , det rekommenderas inte. Softshell-produkterna torkas inte i torktumlare eller i det elektriska torkskåpet. Efter all användning, lämna softshell-produkten ute och  låt den inte vara vått i flera dagar.

Vi ser fram emot att höra dina frågor och alla andra detaljer du vill dela med oss om barnkläderna som tillverkas av iELMs populäraste material nämligen Softshell!

Softshell overall, utomhuskläder för barn
Previous Post
Next Post

Leave a Reply