Utomhuskläder för barn för den kalla årstiden

Höst och vintersäsongen verkar vara en riktig utmaning när vi väljer kläder för våra barn. Det finns väderförhållande med  varierande temperaturer  och vi kan ha varma och soliga dagar och sedan kallt väder och vind. Vad är hemligheten för att kunna utrusta våra små barn på ett lämpligt sätt  för dessa årstider? På IELM söker vi alltid de bästa lösningarna för att hjälpa dig.

Genom att använda lämpliga barnkläder kommer barnen att kunna leka och ha kul på ett fritt och bekvämt sätt, utan att känna  regn, kallt väder, snö eller frost.

Från de allra första häftiga höstdagarna kan vi klä barnen med body som skyddar ryggen. Värmefördelningen skall bibehållas i hela kroppen.  Beroende på barnens verksamhet och preferenser, får de små barnen också ha på sig byxor, en tröja eller en långärmad blus.  Den dagliga overallen passar väl för långa lekar och för  stunderna när barnen är mycket aktiva  och i konstant rörelse.

Byxor Everyday Pants och Kortärmade Blusar Personlig

 

Valet av barnkläder bör följa kvalitetsprincipen: material av hög kvalitet ,  bra konsistens, och den övergripande känslan av enkelhet och bekvämlighet. Alla textilier som vi använder på iELM är GOTS certifierade (enligt den globala standarden för organiska textilier) eftersom det är mycket viktigt för oss att leverera kvalitet till våra slutkunder.

Den kalla årstiden går framåt och det finns ett annat alternativ för små barn nämligen produkterna , ”warmkeepers”, med micro fleece på insidan som håller fukten borta från barnets hud.

Waterproof Softshell Overall

 

Utomhuskläderna för barn är „la pièce de résistance” av de två kalla årstider. De olika bomullsmössorna i starka färger måste vara i barnens garderob för att skydda öronen och huvudet av vind och kyla. Enligt både barn och föräldrar, tilldelas priset för ”den favorita IELM produkten” softshell overaller som är vattentäta och med en mycket fräsch och glad design, som ger  ett liv i  välbefinnande och glädje. Softshell overaller är det perfekta alternativet även under vintersäsongen, även i snön, eftersom de inte tillåter att vatten ska skapa obehag.

På iELM får man anpassa produkten med barnets namn. Barn älskar när man skapar kläder endast för dem , kläder som individualiserar och som ger en kreativ impuls till en värld av oändligt spel och fantasi.

Waterproof Softshell Overall med barnets namn och Baggy Hat Mössa med barnets namn
TIDIGARE INLÄGG
NÄSTA INLÄGG

Produkter