Små utforskare av en stor värld

Dina lyckliga barn som leker. De glada ögonen av dina lyckliga barn. Ditt barns leende. Det enda som är verkligen viktigt för  varje förälder. Föräldraskap är inte alls lätt men belöningen är så stor att alla ansträngningar verkar vara så små.

IELM föddes av föräldrarnas stora kärlek för sina söner och döttrar. iELM är en enhet som är avsedd för barn  som tror på den ovillkorliga kärleken som föräldrarna har för barnen , som skapar allt med kärlek , för kärlek, en känsla som kan bara mätas i alla ögonblick när barnen ler helt ärligt.

Barn är små upptäckare av en stor värld. Genom att leka upptäcker barn vem de är, utformar deras personlighet, definierar sig  själva, de börjar veta vad de tycker om. Områden som ska undersökas är stora och omfattande; de utför också många olika aktiviteter: som kräver uppmärksamhet och engagemang till ex. färgning eller att sjunga; aktiva saker som barnidrott, interaktiva spel som involverar dynamik och danser, ; avslappningsaktiviteter inklusive sömn; sociala aktiviteter och så vidare.

Vad har alla glada barn som ler med nöje?

Bekvämligheten att vara sig själv, fri att utforska världen på ett obehindrat sätt , utan begränsningar. Enkelheten i varje ögonblick och känslan av komfort som möjliggör en snabb anpassning i alla situationer.

IELM arbetar vi hårt för att se dessa leenden på barnens ansikte. IELM kläderna erbjuder barnunderhållning. Levande och attraktiva färger aktiverar barnens fantasi, och klippningen på varje klädesplagg gör det möjligt för dem att utvecklas genom alla aktiviteter.

Barnen vill lära och känna så mycket som möjligt. Att umgås är ett av de viktiga stegen mot en balanserad integrering i samhället. Att ha vänner, spelkamrater, idrottskamrater, dagis och skolkollegor uppmuntrar små barn att fortsätta, att ha självförtroende och att vara generösa, att fira speciella stunder tillsammans, att lära tillsammans och att upptäcka världen tillsammans. De roligaste spelen är de som spelas med vänner!

När du blir förälder blir ditt barns leende en stor prioritet. När de känner sig bekväma och när de är de själva, utvecklas barnen fantastiskt och jämnt ur fysiskt, emotionellt och mentalt perspektiv.

När du blir förälder blir ditt barns leende en stor prioritet. När de känner sig bekväma och när de är de själva, utvecklas barnen fantastiskt och jämnt ur fysiskt, emotionellt och mentalt perspektiv. Med föräldrarnas enorma kärlek och ständigt stöd när det gäller att utförska den stora världen  är det säkert att dina barn kommer att le!

Previous Post
Next Post

Leave a Reply