Så matchar du accessoarer med barnklänningar

De har blivit varmare och de söta sommarklänningarna är tillbaka i barnens garderober.

När unga tjejer växer upp börjar de bli intresserade av accessoarer och att matcha dem med sina kläder.

Här är fem idéer om hur man matchar accessoarer med klänningar till ditt barn:

Accessoarer som barnet har skapat

Köp ett kreativt set till ditt barn och hjälp henne att tillverka sina egna accessoarer! Du kan prova set med pärlor och resårband och göra armband eller halsband eller välja handbroderi-set. På så sätt får barnet fina accessoarer och får öva på sina kreativa färdigheter och fingerfärdighet.

De färgglada accessoarerna kombineras bäst med enkla barnklänningar. På så sätt blir outfiten inte för överväldigande.

Om din lilla tjej ska gå på kalas, till exempel en av hennes bästa vänners födelsedagskalas, kommer den här typen av kombination garanterat få henne att väcka uppmärksamhet.


Färgstarka scarfar


Andra accessoarer som kan fullända din tjejs outfit är färgglada scarfar. Du kan skapa olika utseenden med bara en vacker scarf. Det är bara din fantasi som sätter gränserna. Här är några idéer:

-Knyt upp hennes hår med dem
-Gör en rosett runt halsen eller handleden
-Använd den i hennes flätor.

Vi rekommenderar att använda en sådan accessoar till eleganta barnklänningar. Om du går på en tillställning där du vill matcha din outfit med din lilla tjejs kläder, kan du göra det mycket enkelt genom att använda liknande scarfar.


Blommor i hennes hår


När det gäller sommarpromenader i parken eller i naturen kan du få din lilla tjej att känna sig som en älvprinsessa med bara en enda blomma. Allt du behöver är en hårklämma för att hålla blomman på plats. Den matchar tjejklänningar som är skapade av fina material som siden eller satin.

Vi rekommenderar att du inte plockar blommor från parker. Använd blommor som redan är plockade eller ligger på marken. På så sätt lär du ditt barn att respektera naturen, att uppföra sig ansvarsfullt och att hitta sätt att njuta av den utan att orsaka någon skada.


Förvandla leksaksfigurer


Du kan förvandla vilken leksaksfigur som helst till ett hängsmycke eller örhängen. För att göra det behöver du en färgstark/metallic-spray, örhänge- eller halssmyckeskrokar och en borr. Du hittar allt material i pyssel- och hobbyaffärer. På så sätt kan du återvinna leksakerna som ditt barn inte längre är intresserad av. Gör ett hål i figuren, applicera spray på ytan, sätt fast kroken och du är klar!

Den här typen av accessoarer passar perfekt till barnklänningar som har ett tema. Älskar din lilla tjej djur? Välj djurfigurer, förvandla dem enligt stegen ovan och matcha dem med hennes klänning. Hon kommer att känna nöjd och självsäker när hon visar upp sakerna hon älskar.


Använd ett sött bälte


För vita klänningar eller de med enkla tryck kan ett litet och färgstarkt bälte fullända outfiten. Det ger ett stänk av färg och outfiten ett elegant utseende.

Du kan också använda det här tricket om klänningen är av större storlek. Vi vet att barn kan växa mycket under perioder och föräldrar tenderar att välja en större storlek när de är osäkra på rätt storlek. Ett bälte får en rymligare klänning att se precis rätt ut på din lilla tjej. Vi rekommenderar att du matchar bältet med skor eller sandaler för att skapa en visuell balans.

IELM-kollektionen med barn- och babyklänningar har minimalistiska men glada och lekfulla tryck. Klänningarna är perfekta för både promenader i parken eller hela dagar på skolan eller förskolan. Välj en klänning du gillar och njut av varje ögonblick med din lilla prinsessa!

TIDIGARE INLÄGG
NÄSTA INLÄGG

Produkter

LÄMNA ETT SVAR

Följ oss på instagram