Julen är den perfekta tiden att låta barn var barn

Vad är julen om inte en chans att uppmärksamma och visa omsorg om de behövande, mer än under resten av året? Goda gärningar och välgörenhet, särskilt under julen, ger en solstråle av lycka i allas liv. När det gäller människor i nöd känner de godheten den här tiden på året, med hjälp av andra.


Det är en tradition som lyckligtvis har blivit allt mer populär med åren, att donera och ge bort saker som andra kan behöva eller vill ha, men saknar möjligheter att köpa. Många välgörenhetsorganisationer och andra organisationer ordnar insamlingar för att hjälpa alla de kan. Det är är möjligt med hjälp av alla inblandade. Och ofta hjälper dessa organisationer en specifik sak eller flera saker.


iELM tror på välgörenhet och att visa de behövande godhet varje gång tillfälle ges, särskilt under julen när känslan av gemenskap blir starkare. Eftersom iELM är ett varumärke som fokuserar på barns välbefinnande, visar varumärket gärna tillgivenhet för barnen som är så viktiga för framtiden.


Lyckligtvis kan vem som helst hitta organisationer eller välgörenhetsorganisationer som arbetar för saker som ligger dem varmt om hjärtat. Därför har iELM donerat till Salvati Copiii Romania, eftersom alla barn förtjänar att vara lyckliga och omhändertagna.


Vad är Salvati Copiii?


Salvati Copiii Romania är en icke-statlig organisation som skyddar och främjar barns rättigheter runt om i Rumänien. Den grundades 1990 och är en fullvärdig medlem av Rädda Barnen, den största oberoende organisationen i världen som arbetar för barns rättigheter. Rädda Barnen omfattar 30 medlemmar och har verksamhet i över 120 länder. I Rumänien har Salvati Copiii över 12 avdelningar i över 12 län.


Organisationen driver projekt som syftar att öka medvetenheten om och skydda barns rättigheter i vardagen, allt från rätten till utbildning till att skydda barn mot våld med mera.


iELM är ett varumärke om och för barn


iELM stödjer barns välmående. Under 2021 har iELM två gånger skänkt kläder till Salvati Copiii Romanias avdelningar i Arges, Dambovita och Prahova.


iELM har donerat 2 000 klädesplagg för barn till de tre avdelningar som nämns ovan. Kläderna omfattade allt från softshell-overaller till byxor och mössor så att barn från utsatta miljöer också kan njuta av iELM:s produkter. Den lycka som dessa plagg förde med sig i barnens liv är ovärderlig.


iELM älskar att ta hand om barn när det är möjligt. Den här omsorgen är riktad mot omedelbara behov och består av kläddonationer.


Hjälp kan komma i en mängd olika former, från ekonomisk hjälp till enklare vänliga gester som kan lysa upp tillvaron för ett barn. En sak är säker: vi glömmer inte den vänlighet som visades oss som barn, inte ens många år senare.

TIDIGARE INLÄGG
NÄSTA INLÄGG

Produkter