iELM vinterkläder för barn

” Jag undrar om snön älskar träd och fält, att den kysser dem så försiktigt? Och sedan täcker dem snyggt, du vet, med en vit täcke. Och kanske säger till dem: Gå och lägg dig, älsklingar, tills sommaren kommer igen.”

(Lewis Carroll, Alice i Underlandet)

Snön och snöfallet är den vita säsongens skönhet; mänskligheten drömmar om oföränderlig snö,  snödrivor  precis som den drömmer om den gyllene sanden och det azurblå havet.

Den efterlängtade vintersäsongen firas också av oss på iELM i världen av barnkläder.  Vi har valt som inspirationskälla välkända, universella symboler  för våra vintermössor: snögubben, snöflingan,  festligt klingande bjällror som låter oss veta när julen kommer. Flera färgkombinationer och tryck på våra vintermössor hittar Du i vår online iELM butik.

Vi vände oss sedan mot Djurvärlden. Det är säkert att en av de utrotningshotade arterna, den lekfulla pandabjörnen (”Giant Panda Bear”), älskar snö och vinter. Glädjen av detta djur vid mötet med snön förtrollade oss mycket och den kreativa avdelningen på iELM bestämde sig för att välja softshell overaller  med pandabjörnar.

Tanken ledde oss sedan till julfirandet med familjen och till alla våra nära och kära , ett evenemang full av värme och känsla. Vi känner respekt för dessa stora högtider och vår rekommendation är enkelhet och bekvämlighet … och väsentligen intensiva röda färger som är specifika för detta firande.

Sist men inte minst insåg vi att vintern alltid kommer tillsammans med ”isiga” vänner : låga temperaturer, kallt väder, frost, snöstorm, stark vind, isblommor och slask. Vi är stolta över våra iELM varma filtar som kan finjusteras och som är mycket användbara på vintern för små barn.

Om du kunde designa barnkläder för en dag hur ska de se ut ? Vi blev fascinerade av de olika idéer från våra läsare och vi vill uppfylla dina drömmar. Vi ser fram emot dina svar!

TIDIGARE INLÄGG
NÄSTA INLÄGG

Produkter