Den nya iELM-kollektionen: MINI me

Familjen är viktig i våra liv. Personer som står oss nära är de som motiverar oss att vara den bästa versionen av oss själva. Särskilt barnen ger oss hopp och mod att möta varje dag och skapa en bättre framtid.

Med det i åtanke har vi skapat en kollektion för hela familjen: MINI me. Idén bakom den är samma filosofi som vi baserar våra liv på: när vi har stöd från vår familj kan vi klara vad som helst. Dessa principer återspeglas också i våra barns liv och ger dem modet att bli dem de vill vara.

Vi vill att du ska känna samma gemenskap, därför erbjuder dig en kollektion matchande, vattentäta huvtröjor som är perfekta för familjeutflykter. Rätt huvtröja kan snabbt bli en favorit i både barns och vuxnas garderober. Plagget är desto mer användbart eftersom det kan användas i en mängd olika förhållanden.

Upptäck ditt inre barn

Det händer ofta att vi föräldrar återupplever vår barndom genom våra barn. Vi är glada varje gång de är lyckliga och vi visar dem våra favoritsaker i hopp om att de också kommer att gilla dem – från våra favoritplatser i naturen till våra barndomsfilmer.

När du och ditt barn bär matchande jackor kan du njuta av att leka utomhus lika mycket som hen gör. Då kan du också återuppleva de fina stunderna från din barndom med ditt barn.

Kvaliteten kommer först

Precis som alla andra iELM-produkter skapade vi dessa huvtröjor i samma höga kvalitet som gjort oss älskade av vår community av föräldrar. De är tillverkade av softshell och de är vindtäta samt vattenavvisande. Det gör dem perfekta för vår och höst, men kan även enkelt anpassas på varmare eller kallare dagar.

MINI me-kollektionen har starka färger och tryck som gillas av både barn och vuxna. Trycken är lekfulla och minimalistiska så att plaggen passar både föräldrar och barn. De utstrålar glädje, inspiration och alla unika personligheter.

De här jackorna är bekväma och har en glad stil. De kan anpassas så att både du och ditt barn kan bära matchande meddelanden, söta citat eller kanske till och med era namn. Den personligt anpassade designen är skapad av reflekterande material, så att du och ditt barn syns som en extra säkerhet på kvällspromenaden.

Visa din kärlek

Du är ditt barns första förebild. Barnets självförtroende och självkänsla stärks när hen ser att hen kan vara precis som du.

Genom att klä er i matchande outfits känner barnet stöd och att ni har ett speciellt band som ingen kan bryta.

Visa din kärlek till dem du tycker om. Familjens gemenskap stärks för varje dag som går.

TIDIGARE INLÄGG
NÄSTA INLÄGG

Produkter