Bus och godis under Halloween natten

Slutet av oktober (och även  början av november) ägnas åt en speciell natt, känd och berömd i många länder i världen – skrämmande Halloween kvällen.

Firandet går tillbaka till antiken och har rötter i keltisk kultur. Med ankomsten av irländska invandrare i Amerikas förenta stater, blev Halloween en högtid av stor framgång och popularitet för det amerikanska folket också.

Namnet på detta firande har förkortats med tiden och har blivit Halloween, men i början kallades det för ”All Hallows Even” (motsvarande natten före Alla Helgons Dag).

Hur firar vi Halloween?!Vi klär på oss och vi går ”bus eller godis”!

Vanligtvis är barnen påklädda i  skrämmande kostymer. Denna tradition kommer också från antiken: onda andar var rädda och folk brukade skrämma dem bort genom att ha kostymer och masker  som också personifierar onda andar. De traditionella Halloween kostymerna har formen av ickejordiska varelser som monster, spöken, häxor, demoner, skelett, mumier.

iELM ser vi fram emot en ny högtid; och för Halloween har vi förberett några barnkläder för att fira den skrämmande natten, men produkterna är praktiska och kan användas när som helst.

iELM Hatt med Pumpa

 

iELM Hat med Phantom

 

De speciellt skapade Halloween-mössorna kommer snabbt att bli barnens favorita genom en glad design , ett roligt tryck och föreningen med sagor som förknippas till Halloween traditionen. IELM mössorna har bilder med spök, häxor eller djävuler som  återkallar den mörka och mystiska världen av Halloween.

iELM Hat med Läskig Häxa och Djävul

 

Bland andra Halloween aktiviteter nämnar vi följande: lägereldar, parader, fester och karnevaler, skulpterade pumpor och skapadet av Jack ficklampan (Jack-o’-lantern) genom att placera ett ljus inuti pumpan för att skrämma onda andar.

Bekväma kläder för barn kommer att följa med dig till temafesterna, där de små kommer att ha olika kostymer , kommer att träffa andra barn som också har olika förklädningar och sedan vill de byta till bekväma kläder för att fortsätta spela och ha kul. Vårt förslag är att välja en bekväm jumpsuit, med en attraktiv modell och en Halloween färg som tillåter gott om rörelser och barnen får springa naturligt och livligt.

Vi ser fram emot att höra dina skrämmande Halloween berättelser, var rädd eller skrämmande!

BOO!

Glad Halloween!
TIDIGARE INLÄGG
NÄSTA INLÄGG

Produkter